Werkwijze

 

Tijdsduur onderzoek

Het afnemen van de IQ-test, de WISC-III-NL, duurt ongeveer twee uur. Ouders kunnen bij het afnemen van de test niet aanwezig zijn. U wordt gebeld, wanneer u uw kind weer kunt ophalen.

Optimale omstandigheden

De WISC-III-NL wordt bij IQtestWaalre bij uw kind onder optimale omstandigheden afgenomen:
  • De WISC-III-NL wordt bij IQtestWaalre in de ochtend afgenomen, wanneer uw kind nog niet vermoeid is van schoolse of spelactiviteiten.
  • Een nieuwe afspraak kan worden gemaakt, wanneer uw kind op de dag van de oorspronkelijke afspraak ziek is of door omstandigheden niet goed geslapen heeft.
  • Het is mogelijk om een afspraak voor het onderzoek te plannen op  zaterdagochtend of in de schoolvakanties om schoolverzuim tot een minimum te beperken.

Momentopname

Hoewel een IQ-test onder optimale omstandigheden wordt afgenomen, is een IQ-bepaling altijd een momentopname. Na een jaar is altijd een hertest mogelijk, wanneer u daar  aanleiding toe ziet. Hiervoor moet wel een nieuw onderzoek  aangevraagd worden.

Rapportage

U ontvangt binnen 8 werkdagen, nadat de factuur is voldaan, een schriftelijk rapport met de resultaten van  het onderzoek bij uw kind. De factuur ontvangt u, wanneer u uw kind komt ophalen na het afnemen van de IQ-test. Over  dit schriftelijke rapport kunt u via e-mail of telefonisch  op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 nog opmerkingen maken of vragen stellen, wanneer het rapport voor u onduidelijkheden bevat of anderszins vragen oproept.

Actie!


Voor IQ tests in augustus t/m december.
 
Ontvang 5% korting op een WISC III intelligentieonderzoek.
Copyright © 2012-2013 IQtestWaalre - Alle rechten voorbehouden - K.v.K 56278624
E-mail: info@iqtestwaalre.nl  |  Tel: 06 1220 8824