Tarieven


Tarief intelligentieonderzoek

Een intelligentieonderzoek bij uw kind kost 300 euro. Deze prijs is inclusief de schriftelijke rapportage, die naar aanleiding van het testonderzoek en na uitwerking van de onderzoeksresultaten bij uw kind gemaakt wordt.

U kunt telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 opmerkingen maken of vragen stellen over de rapportage, wanneer u deze ontvangen heeft. Voor dit telefonische onderhoud worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Voor meerdere kinderen uit één gezin:
Er is ook korting op het standaardtarief mogelijk, wanneer voor meerdere kinderen uit één gezin een onderzoek aangevraagd wordt. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier.

Voor scholen en instellingen
:
Voor scholen en instellingen, die de WISC-III-NL collectief bij een groep kinderen afgenomen willen hebben, is groepskorting op het standaardtarief mogelijk. Het intelligentie-onderzoek zal dan ook op de betreffende school of in de betreffende instelling plaats vinden. Voor een dergelijk onderzoek bij een kind moeten individuele ouders wel hun toestemming geven, ook als dat op school plaats vindt. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier.

Annulering

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, wanneer de afspraak voor het onderzoek langer dan 24 uur van te voren wordt afgezegd.
Er wordt 10 euro extra in rekening gebracht, wanneer u een gemaakte afspraak voor onderzoek wegens ziekte of om andere redenen op het laatste moment (minder dan 24 uur van te voren) moet afzeggen en een nieuwe afspraak gemaakt moet worden.

Betaling

U ontvangt de factuur met de kosten na afloop van het intelligentieonderzoek bij uw kind, wanneer u uw kind komt ophalen. Wanneer de factuur is voldaan, ontvangt u binnen acht werkdagen na de betaling de rapportage met de resultaten van het intelligentieonderzoek bij uw kind  thuis.
U kunt contant betalen of het bedrag overmaken via de bank.

Ziektekostenverzekering

Uw ziektekostenverzekeraar dekt mogelijk de kosten van dit onderzoek. In de meeste gevallen heeft u dan wel een verwijzing van de huisarts nodig.

Actie!


Voor IQ tests in augustus t/m december.
 
Ontvang 5% korting op een WISC III intelligentieonderzoek.
Copyright © 2012-2013 IQtestWaalre - Alle rechten voorbehouden - K.v.K 56278624
E-mail: info@iqtestwaalre.nl  |  Tel: 06 1220 8824